Yoga in 't Gooi en Utrecht
Yoga
Lessen
Docent
Informatie
the silence is yours
LESSEN
 
Yoga in Utrecht (Kanaleneiland)
De hatha-yogalessen in Utrecht worden gegeven op Kanaleneiland in het Drie Generatie Centrum, Bernadottelaan 23, 3527 GA Utrecht, Op woensdagavond van 19.30 tot 20.45. Een proefles is gratis maar stuur a.u.b. wel even een mail als je wilt komen. De lessen worden gegeven in twee blokken, een blok van 14 lessen van september tot en met december (98 euro) en een blok van 21 lessen van januari tot en met juni (147 euro). Bij tussentijdse instap wordt een deel van het bedrag berekend. De lessen zijn inclusief een kopje kruidenthee en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
 
De lessen zijn inclusief een kopje kruidenthee en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Voor deze hatha-yogalessen is geen speciale ervaring, lenigheid of ander kwaliteit vereist. Neem aub je eigen yoga-matjes, voor starters is er uiteraard een matje te leen.
De exacte data voor de lessen staan onder de link Kanaleneilandyoga
In het voorjaar van 2020:
8, 15, 22 en 29 jan
5, 12, 19 en 26 feb,
4, 11, 18 en 25 mrt
1,8, 15 apr (22 apr vrij) en 29 apr
6, 13, (20 mei vrij) en
27 mei 3, 10 juni
 
Opgave en betaling voor lessen
Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen met je naam, adres, telefoonnummer en e-mail naar evkrimpen(Apestaartje)hotmail.com.
Betaling contant of per bank, voor overmaking stuur ik je de gegevens en het rekeningnummer van Kanaleneilandyoga
 
Handig bij de lessen
Draag bij yoga-oefeningen gemakkelijke kleding, zoals een T-shirt, een legging of een joggingbroek. Oefen als het kan op blote voeten. Het contact met de aarde is bij veel oefeningen belangrijk. Verder is het aan te raden om een handdoek of een dunne deken mee te nemen. Er zijn matjes aanwezig.
 
Prive yogalessen
Prive yogalessen kunnen worden verzorgd op aanvraag en kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte.
 
Yoga in 't Gooi
De yogalessen in 't Gooi worden gegeven in Hilversum en zijn nog in voorbereiding.